Katso yhteystiedot

Myymälä

Lämpö-Kartanon myymälä tarjoaa edullisia tuotteita ja ilmaista asiantuntijuutta Metallitiellä

Lämpö-Kartanon myymälä palvelee Rauman Metallitiellä uudisrakentajia ja remontoijia LVI-alan asioissa. Oli haussa sitten lavuaarin tulppa, uusi vessanpönttö tai mikä tahansa LVI-tarvike tai tuote, Lämpö-Kartanon asiantuntijat osaavat auttaa asiassa. Asiantuntijuus onkin tärkeässä roolissa, sillä remontin tekijä voi tehdä kalliiksi koituvia virheitä LVI-asioissa. Siksi Lämpö-Kartanon asiantuntijat antavat Metallitien myymälässä mielellään arvokkaita neuvoja jo siinä vaiheessa, kun remonttia vasta suunnitellaan.

Remontin alkuvaiheessa kannattaa myös kuunnella asiantuntijan mielipide siitä, minkä remontin voi tehdä itse ja minkä kannattaa jättää jättää LVI-ammattilaisten tehtäväksi. Lämpö-Kartanon Metallitien myymälä tarjoaa monipuolisen valikoiman tunnettujen brändien tuotteita useissa eri malleissa ja väreissä. Lämpö-Kartano edustaa monia laadukkaita kotimaisia merkkejä, kuten Temal, Tammiholma, Otsoson, Sentakia Ido ja Oras.
Valikoimassa painottuvat käytännön mukavuuden lisäksi kestävyys ja tyylikäs ulkonäkö. Lämpö-Kartanolta löytää käytännölliset ja pitkäikäiset ratkaisut niin pieniin kuin suuriin tiloihin.

Palveleva henkilökunta opastaa loihtimaan tyylikkään ja persoonallisen kokonaisuuden markkinoiden laajimpien kalustesarjojen tuotteista. Lämpö-Kartanon myymälästä vastaa Teijo Koskinen, jolla on vuosikymmenten kokemus LVI-alasta ja sen tuotteista. Moni asiakas kuvaileekin Koskista käveleväksi LVI-alan tietokoneeksi. Jos mielessä on minkälainen LVI-alan remontti tahansa, kannattaa ehdottomasti keskustella siitä ensimmäiseksi Teijon kanssa.